Praktisch

ZO GAAT HET IN ZIJN WERK

1. Kies uw favoriete video

Veilig online bestellen

Video nodig? U kiest uw favoriete video uit in onze videowinkel, plaatst uw bestelling en betaalt via ons veilig online betalingssysteem.

2. Bezorg ons uw bedrijfslogo

Stuur het ons via mail

U krijgt een bevestiging van uw bestelling, waarin we u vragen ons uw logo te bezorgen.

Aan welke eisen moet mijn logo voldoen? Lees meer

3. Pas uw boodschap aan

In verschillende talen

Indien u dit wenst is het voor sommige filmpjes ook mogelijk om de boodschap aan te passen. Dat kan ook in een andere taal.

4. Ontvang uw eigen video

Binnen de 3 werkdagen

U krijgt binnen de drie werkdagen uw persoonlijke video in uw mailbox, in het meest courante videoformaat voor online gebruik.

Hoe ontvang ik mijn video? Lees meer

Kies nu uw favoriete video

Zeg het Via Video!

VOOR WIE?

Niet voor iedere boodschap of gelegenheid is het nodig of wenselijk om een uitgebreide productie op maat te laten maken.

Soms wilt u gewoon een kleinigheidje naar uw klanten sturen, hen een fijne feestperiode toewensen of opvallen met een eenvoudige boodschap. Soms wilt u uw contacten een vrolijke wens toesturen, en heeft u niet onmiddellijk de tijd en het budget voor een uitgebreid productieproces.

Dan zijn de creatieve ready-made filmpjes van Via Video dé oplossing. Video kiezen, logo bezorgen, en klaar. Zeg het Via Video!

VEELGESTELDE VRAGEN

Als u graag een andere boodschap wilt dan de boodschap die u in uw gekozen video ziet, of u wilt de boodschap graag in een andere taal, neem dan gerust contact met ons op en we zullen de mogelijkheden voor uw video bekijken.

Uw logo mag eigenlijk eender welke extensie dragen. Of het nu .jpeg, .png, .psd, .ai , .tiff of .eps is, we kunnen ermee weg. Het logo heeft zo mogelijk wel een formaat van 1920×1080 pixels of groter. Een kleiner logo bezorgen kan resulteren in een video waarin uw logo er onscherp of lelijk uitziet.

Als u meerdere versies hebt, mag u die gerust allemaal bezorgen, dan kiezen wij er het meest bruikbare bestand uit. Als u twijfelt, aarzel niet om ons te contacteren.

U krijgt binnen de drie werkdagen uw persoonlijke video in uw mailbox, samen met een digitale link waarmee u het filmpje onmiddellijk op uw website, uw social media kanalen of in uw nieuwsbrief kan inpassen. Hebt u liever een andere manier, aarzel niet om ons te contacteren.

We bezorgen u een video in .mp4-formaat, het meest courante videoformaat voor online gebruik. (Voor de technici onder ons, met een H.264-compressie). Wilt u uw video graag in een ander, of meerdere bestandstypes, aarzel niet om ons te contacteren.

Betalen kan via Bancontact, iDEAL, kredietkaart, Belfius Direct Net, ING Home Pay, KBC Payment en PayPal.

via video webshop

Als je over een kortingscode beschikt, vergeet die dan zeker niet in te geven vooraleer je overgaat naar de betaling.

U ontvangt automatisch een factuur in bijlage van uw aankoop bevestigingsmail. Toch iets fout gelopen? Aarzel niet om ons te contacteren.

U kan in deze blogpost lezen hoe u gemakkelijk en snel een video op YouTube oplaadt. Mocht het toch niet helemaal duidelijk zijn, aarzel niet om ons te contacteren!

U kan in deze blogpost lezen hoe u gemakkelijk en snel een video op Vimeo oplaadt. Mocht het toch niet helemaal duidelijk zijn, aarzel niet om ons te contacteren!