HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

  • U kiest uw favoriete video uit in onze videowinkel, bestelt en betaalt. Betalen kan met PayPall en via overschrijving.
  • Voor sommige filmpjes is het mogelijk om de boodschap aan te passen. Dat kan ook in een andere taal. Contacteer ons via info@viavideo.be als u een andere boodschap of een andere taal wenst.
  • U krijgt een bevestiging van uw bestelling, waarin we u vragen ons uw logo* te bezorgen.
  • Nadat we uw betaling en logo hebben ontvangen, krijgt u binnen de drie werkdagen uw persoonlijke video in uw mailbox, samen met een digitale link waarmee u het filmpje onmiddellijk op uw website, uw socialemediakanalen of in uw nieuwsbrief kan inpassen.** We bezorgen u daarbij ook uw factuur.

*Met als extensie .jpeg, .png, .psd, .ai , .tiff of .eps, om het even. Zo mogelijk ca. 1920×1080 pixels of groter. Als u twijfelt, contacteer ons gerust via info@viavideo.be.

**We bezorgen u een video in .mp4-formaat, het meest courante videoformaat voor online gebruik. Wil u graag een ander type, contacteer ons gerust via info@viavideo.be.

 

VOOR WIE?

Niet voor iedere boodschap of gelegenheid is het nodig of wenselijk om een uitgebreide productie op maat te laten maken. Soms wilt u gewoon een kleinigheidje naar uw klanten sturen, hen een fijne feestperiode toewensen of opvallen met een eenvoudige boodschap. Soms wilt u uw contacten een vrolijke wens toesturen, en heeft u niet onmiddellijk de tijd en het budget voor een uitgebreid productieproces. Dan zijn de creatieve ready-made filmpjes van Via Video dé oplossing. Video kiezen, logo bezorgen, en klaar. Zeg het Via Video!

 

VAN WIE?

Via Video is een initiatief van Meerkat, producent van video en animatie, van initieel idee tot afgewerkt product. Als u uw idee of plan niet terugvindt in onze voorbeeldvideo’s, kan u steeds beroep doen op ons team voor de ontwikkeling van uw video of animatie. Meer info via www.meerkat.be.